За нас

Кои сме ние?

Енгибаров EOOД започва своята история още през 1987г. с отварянето на първото малко частно часовникарско сервизно ателие в РУМ Велека, гр. Бургас. Днес – 29 години по-късно, Енгибаров EOOД е синоним на доверие, коректност и професионална отговорност. Фирмата, зад която стоят фамилия потомствени часовникари, се занимава с продажба на часовници и предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз на място за тях, както и всички необходими консумативи и аксесоари.

Защо ние?

  • Безупречно качество: нуждите на всеки са различни и затова нашият добре осведомен персонал предлага съдействие както при избора на часовник, така и при неговата поддръжка.
  • Традиции: с над 20 години опит в тази сфера , г-н Енгибаров тръгва по стъпките на баща си, от когото научава тънкостите в часовникарството. Притежава майсторко свидетелство от камарата на занаятчиите, но въпреки това залага на постоянното усъвършенстване и иновации.
  • Последователност: фирмата има магазин на главна улица в Бургас – ул. Богориди 23, както и щанд в Мол Бургас Плаза. И в двете локации има обучен персонал на Ваше разположение!

Визия

Ние се стремим непрекъснато да се развиваме и вярваме в изграждането на коректни и устойчиви отношения с клиентите, чиято удовлетвореност е наша първа задача.

Безупречност и точност е принципът, към който се придържаме във всекидневната си работа!